MediaWatch

DMI er største danske Iphone-app

Alle taler om vejret, men Danmarks Meteorologiske Institut har gjort noget ved det med app'en Byvejr til Iphones. Den  er den mest populære danske gratis app med 700.000 downloads, ifølge en ny opgørelse fra Apple. Opgørelsen er lavet i anledning af, at Apple har rundet app-download nummer 25 milliard til Iphone. Det skriver Fynske Medier-ejede Woerk, der er softwareudviklingsvirksomheden bag DMI-app'en.  Den danske vejr-app overgås dog af gratis udenlandske apps fra Google, Wordfeud og Skype.

Alle taler om vejret, men Danmarks Meteorologiske Institut har gjort noget ved det med app'en Byvejr til Iphones. Den  er den mest populære danske gratis app med 700.000 downloads, ifølge en ny opgørelse fra Apple.

Opgørelsen er lavet i anledning af, at Apple har rundet app-download nummer 25 milliard til Iphone. Det skriver Fynske Medier-ejede Woerk, der er softwareudviklingsvirksomheden bag DMI-app'en. 

Den danske vejr-app overgås dog af gratis udenlandske apps fra Google, Wordfeud og Skype.

Ud over byvejret, vil den kommende udgave af DMI-app'en også indeholde verdensvejret.

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs