MediaWatch

EB styrker politisk redaktion

Ekstra Bladet hyrer to ekstra medarbejdere til Christiansborg-redaktionen, som bliver på i alt syv.

Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro, der tiltrådte i august, har udnævnt det politiske stof som indsatsområde for avisen i den redaktionelle styrkelse, som hun blev ansat til at stå i spidsen for.

I øjeblikket er hun i fuld gang med samtaler med ansøgerne, der skal øge den politiske redaktion fra fem til i alt syv journalister.

“Baggrunden er, at vi ved, at vores læsere - og danskerne i det hele taget - er meget optaget af politiske historier, når de bliver serveret i øjenhøjde og er konkrete. For eksempel har vi fået enormt megen respons på vores dækning af betalingsringen, hvor vi nærmest er blevet kimet og mailet ned af engagerede læsere," lyder det fra Karen Bro, som fortsætter:

"Jeg synes i al beskedenhed, vi står for den mest jordnære og mest konsekvente politiske dækning. Kravet til os er, at vi skal være førende på de store fælles begivenheder, samtidig med at vi graver vores egne afsløringer frem. Det kræver power. Derfor ruster vi op."

- TBH

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs