Ekstra Bladet i Side 9-satsning uden om Apple

Side 9-pigerne får deres eget mobilsite som led i Ekstra Bladets offensiv på mobil-platformen.

Side 9-pigerne skal være med til at drive den mobile udvikling hos  Ekstra Bladet, der i dag lancerer et nyt mobilsite dedikeret til brunetter og blondiner - men uden om Apple, der som bekendt ikke er vild med Ekstra Bladets Side 9-koncept.

”Vi har længe gerne ville tilbyde Ekstra Bladets klassiske Side 9-piger til danske mobilbrugere. På grund af modstand fra Apple har det ikke været muligt via App Store. Med lanceringen af det nye mobilsite er det nu muligt – også for Iphone-brugere,” siger Thomas Rydberg, marketingdirektør på Ekstra Bladet, i en pressemeddelelse.

Til alle smartphones
Ekstra Bladets side9-mobilsite er udviklet, så det er tilgængeligt via browseren, uanset om brugeren besøger via Iphone, Android-telefon eller en Windows phone.

Mobilsitet er gratis at bruge for Ekstra Bladets eksisterende abonnementer af Side9.dk og koster 12 kr. pr. uge for abonnenterne, som kun ønsker adgang til Ekstra Bladets Side9-gallerier via mobilen.

Det nye mobilsite er led i Ekstra Bladets generelle satsning på den mobile platform, der bl.a. betyder, at mobil-nyhedssitet er blevet relanceret, og flere nye annonceformater til platformen introduceret.

- LR

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også