MediaWatch

Bay og Rasmussen åbner blog om US-politik

Journalisterne Annegrethe Rasmussen og Morten Bay, der begge har base i USA, lancerer i dag bloggen USAnu.dk.

Amerikansk politik får nyt dansk mediefokus, når korrespondent for Information i Washington Annegrethe Rasmussen og journalist og forfatter Morten Bay, der bl.a. er tilknyttet Berlingske, lancerer en ny blog om amerikansk politik, Usannu.dk.

Bloggen skal bl.a. give US-interesserede danske læsere og medier et nærbillede af det amerikanske politiske spil og de kandidater, der kæmper om stolen i The Oval Office i Washington ved det kommende præsidentvalg i november. Afsættet for bloggen er af samme grund dagens primærvalg i Iowa, hvor republikanere som Mitt Romney og Rick Santorum kæmper om at blive republikanernes foretrukne bud på den næste præsident i USA.

"Det er vores håb, at vi kan blive en leverandør af såvel analyser som breaking news til fans af amerikansk politik, men også til medierne," siger Morten Bay.

Bloggen vil dog også byde på andre insider-indspark om amerikansk samfund og kultur end de rent politiske.

Annegrethe Rasmussen har gennem mange år beskæftiget sig med international politik og er ud over Dagbladet Information tilknyttet DR2 Deadline som kommentator og Ugebrevet Mandag Morgen. Morten Bay skriver især om nye medier og digital livsstil og er forfatter til bøgerne 'Generation Netværk' og 'Homo Conexus' - og lige som Annegrethe Rasmussen til flere indlæg om mediebranchen på MediaWatch.dk.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere