MediaWatch

Rasmus Klump på Ipad

Torsdag kommer den gemytlige bjørn med de storprikkede bukser, Rasmus Klump, på Ipad, oplyser Egmont.

Hvis børnene også skal mærke, at hjemmet huser Apples Ipad, er Egmont klar med en ny Rasmus Klump-applikation målrettet børn i 3-6-års alderen. Den er gratis at downloade og bruge, men det er samtidig muligt at købe sig til ekstra indhold, skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Når først app'en, der også fungerer på Ipod touch og Iphone, er downloadet, kræver det ikke internetadgang at anvende den. Børnene kan blandt andet fornøje sig med at farvelægge tegninger, spille vendespil og se Rasmus Klump-tegnefilm.

Det er formentlig den seneste tids kontrovers om "smølfe-app'en", der har kostet nogle forældre flere tusinde kroner, der gør, at Egmont har udstyret Rasmus Klump-app'en med en børnesikring, hvor man skal besvare et spørgsmål, som kun voksne kan svare på, hvis barnet forsøger at købe flere muligheder.

”Mange af os har sikkert oplevet, hvor nemt det er at foretage et køb, når man først er logget på Apples App Store. Derfor er det vigtigt for os at sørge for, at børn ikke kan shoppe i Rasmus Klumps applikation uden forældrenes tilladelse. Rasmus Klumps univers skal nemlig være et sted, hvor forældre trygt kan slippe børnene løs”, siger forlagsdirektør i Egmont Serieforlaget Tony Jørgensen i meddelelsen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs