MediaWatch

Bilzonen i samarbejde med Børsen og Nordjyske

Bilportalen Bilzonen, der er ejet af JP/Politikens Hus, Berlingske Media og TV2, indleder samarbejde med Børsen og Nordjyske Medier.

Bilzonen udvider sit spillerum med et nyt samarbejde med Børsen og Nordjyske.

Bilportalen, der er ejet af JP/Politikens Hus, Berlingske Media og TV 2 i fællesskab, vil fremover også have annoncer for brugte biler på Nordjyske og Børsens respektive hjemmesider, nordjyskebiler.dk og pleasure.dk, dagbladet Børsens livsstilsmagasin.

"Dermed når en annonce på BilZonen pludselig ud til et afgørende større publikum og for annoncer for dyrere biler endvidere til et langt mere præcist publikum," siger BilZonens administrerende direktør, Frank Espersen, i en pressemeddelelse.

Han suppleres af Børsens sagschef for digitale medier, Anders Ovesen:

"Samarbejdet med BilZonen er interessant for os netop fordi pleasure.dk’s livstilsindhold og målgruppen, vi henvender os til, er et godt match med den eksklusive del af Bilzonens bilunivers," siger han, mens man i Nordjyske også ser samarbejdet som en god mulighed for de lokale bilforhandlere, man i forvejen har som kunder.

"Vi lægger vægt på det tætte samarbejde med bilforhandlerne i vores region. Vi indgår derfor samarbejdet med BilZonen for at optime online-mulighederne for vores lokale forhandlere på nordjyskebiler. dk," siger Bundgaard Poulsen, kommerciel direktør i Nordjyske Medier A/S, i meddelelsen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs