MediaWatch

Paris eksklusivt på MSN Starlounge

Msn.dks leverandør af gossipstof vil eksklusivt levere historier om Paris Hiltons besøg.

Msn.dks leverandør af gossipstof vil eksklusivt levere historier om Paris Hiltons besøg.

Hun kommer til Danmark mandag for at præsentere sin nye kollektion af håndtasker, der er produceret af det danske firma PH Europa.

De fire dages lange program kommer givetvis til at fylde en del i medielandskabet.

MSN Starlounge er udnævnt eksklusiv mediepartner på hele besøget, og vil løbende præsentere eksklusive billeder og interviews med Paris Hilton på msn.dk

"Vi er meget stolte over at PH Europe har valgt at samarbejde med os omkring besøget. Paris Hilton er tidens måske mest omtalte kvinder, og er en af de vigtigste kendte for vores målgruppe," siger Nikolaj Vraa, International Editor in Chief på Starlounge.

Udover Danmark leverer svenske Starlounge AB celebrity indhold til MSN i Tyskland, Holland, Italien, Sverige, Norge, Polen og Belgien.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs