Bureaukoncern får ny dansk direktør

Den nye direktør har vikarieret på posten i de foregående syv måneder og har været tilknyttet selskabet i et årti.
Foto: PR, Geelmuyden Kiese
Foto: PR, Geelmuyden Kiese

Mikkel Bendtsen er ny adm. direktør i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese Danmark. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han overtager posten fra Karne Lykkebo, som siden 2020 har varetaget to funktioner i form af adm. direktør i den danske gren af selskabet samt koncerndirektør for den samlede gruppe i Danmark, Sverige og Norge. Fremover skal Karne Lykkebo udelukkende varetage opgaven som koncerndirektør.

Mikkel Bendtsen har vikarieret på posten som adm. direktør i det danske selskab i de seneste syv måneder, hvor Karen Lykkebo har været på barsel, fremgår det.

”Jeg glæder mig til at fortsætte i rollen som administrerende direktør for Geelmuyden Kiese Danmark. Vi vækster, vi får masser af nye kunder og vores eksisterende kunder er meget tilfredse med vores arbejde. Samtidig har vi været i stand til at tiltrække nogle af branchen bedste hoveder, og det er forudsætningen for at kunne levere. Og levere har vi i den grad tænkt os at blive ved med,” udtaler Mikkel Bendtsen i pressemeddelelsen.

Mikkel Bendtsen er partner i selskabet og har de seneste ti år været tilknyttet bureaugruppen i flere forskellige roller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også