MediaWatch

Analytiker: Snapchat-aktie kan tidoble over næste ti år

Aktiekursen i Snap, der står bag det sociale medie Snapchat, har været presset i bund siden årsskiftet, men analytiker fra Loop Capital Markets ser stort potentiale de kommende år.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS/Ritzau Scanpix

Selv om aktien i Snap i år har været presset fra flere sider, er der potentiale for en eventuel tidobling af aktiekursen over det næste årti. Det vurderer analytiker Rob Sanderson fra Loop Capital Markets ifølge Bloomberg News.

Aktien i Snap, der står bag det sociale medie Snapchat, er siden årets start faldet omkring 70 pct. i værdi. Seneste nedtur var, da selskabet nedjusterede sine forventninger til året som følge af svære makroøkonomiske betingelser.

Og selv om investorernes holdning til aktien næppe vil ændre sig i det nuværende makroøkonomiske miljø, ser analytiker Rob Sanderson ikke samme kritiske situation for aktien, som de nedjusterede forventninger ellers antyder, lyder det ifølge Bloomberg News.

Analytikeren ser i stedet et langsigtet vækstpotentiale fra forbedret indtjening fra Snaps brugere, der kan tidoble aktien over de næste ti år.

Loop har en købsanbefaling på Snap-aktien og et kursmål på 26 dollar. Aktien falder 0,8 pct. til 14,27 dollar i formarkedet. Det kommer oven på en stigning tirsdag på 9,2 pct.

Snapchat tester ny betalingstjeneste med særlige fordele

Prisstigninger får bureauer til at kigge på alternative platforme

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs