MediaWatch

Netmedie dømt for injurier mod fiskerikontrollør

Odense Byret har idømt fiskerforum.dk seks dagbøder for injurierne, der blev bragt i starten af 2020.

Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

Et indlæg på netmediet fiskerforum.dk med grove beskyldninger mod en fiskerikontrollør er onsdag endt i en injuriedom ved Odense Byret

Det skriver fagbladet Fængselsfunktionæren.

Byretten har ifølge mediet idømt fiskeriforum.dk seks dagsbøder af ukendt størrelse.

Det var Fængselsforbundet, som fiskerikontrollørernes forening hører under som en selvstændig enhed, der havde anlagt sagen på vegne af kontrolløren.

I indlægget bruges blandt andet ord som vaneforbryder og voldpsykopat om fiskerikontrolløren.

"Der var tale om meget grove beskyldninger direkte rettet mod vores kollega i Fiskeristyrelsen. Så grove at det ville medføre straffesag og afskedigelse, hvis beskyldningerne var sande. Det blev vi nødt til at gå videre med," siger forbundssekretær René Larsen til fagbladet Fængselsfunktionæren.

Det fremgår ikke, hvordan Fiskerforum forholder sig til dommen. Fiskerforum.dk ApS har base i Hvide Sande og havde i seneste regnskab et overskud på 185.000 kr. ud af en bruttofortjeneste på knap 570.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs