MediaWatch

Lokale netmedier medbringer syv forslag til kulturministerens medietræf

Små, lokale medier skal også kunne opnå produktionsstøtte, og mediestøtten skal være helt platformsneutral. Sådan lyder det bl..a fra forening for lokale internetmedier som optakt til medieforhandlinger.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

En ændring af kriterierne for tildeling af redaktionel produktionsstøtte står øverst på ønskelisten til et kommende medieforlig fra Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier. Det fremgår af syv forslag, som foreningen har døbt "Sammen om det lokale fællesskab".

Konkret lyder det første af forslagene, at minimumskravet om, at et medie skal have tre fuldtidsansatte redaktionelle stillinger for at opnå produktionstøtte, sættes ned til én, så også mindre, lokale nyhedsmedier får mulighed for at få støtte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs