MediaWatch

Ny direktør i Danske Medier vil agere brobygger i debat om den offentlige samtale

Regeringen vil gøre klogt i snart at blive mere konkret på statsministerens kommentarer om tilstanden af den offentlige samtale og mediernes rolle i den, mener Mads Brandstrup, som for nyligt er gået fra det inderste i regeringspartiet til direktørposten i Danske Medier.

Foto: Kit Lindhardt

I løbet af de seneste uger er der taget tilløb til en større debat om tilstanden af og vilkårene for den offentlige samtale. Medierne står på den ene side og politikerne på den anden. En debat, hvor Mads Brandstrup, den nytiltrådte direktør for de privatejede mediers brancheorganisation, Danske Medier, håber at kunne indgå som mæglende part qua sin erfaring fra begge lejre.

"Det, at jeg både har været journalist og inde i maskinrummet, hvor man er i den modtagende ende af mediekæppen – og nu er ude igen på den anden side, giver mulighed for at agere brobygger i den debat. Det er i hvert fald min ambition, at jeg gerne vil være det, for det er indiskutabelt, at der er noget at tale om," siger Mads Brandstrup i et interview med MediaWatch halvanden måned efter sin tiltrædelse på en af de posten 1. september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs