MediaWatch

Altinget Hovedstaden får ny redaktør

Journalist på A4 Medier skifter til Altinget som journalist og redaktør på nichemediet Altinget Hovedstaden.

Altinget Hovedstaden fokuserer på politik i København og særligt på Københavns Rådhus. | Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

9. august har Søren Dahl første arbejdsdag som redaktør og journalist på Altinget Hovedstaden, som har fokus på politik i København og hovedstaden. Det oplyser han selv i et opslag på Twitter.

Han overtager stillingen efter Kasper Kaasgaard, som har været ansat på Altinget siden 2014 og i 2020 blev udnævnt som redaktør på Altinget Hovedstaden, da nichemediet blev lanceret i oktober sidste år. Den afgående redaktør er blevet hyret som presserådgiver i Erhvervsministeriet.

Søren Dahl kommer fra en stilling som reporter og jourhavende på A4 Medier, hvor han har haft sin gang i lidt mere end tre år. A4 Medier, som er en fortsættelse af det tidligere Avisen.dk, står bag portalerne A4 Arbejdsliv, A4 Arbejdsmiljø, A4 Overenskomst og A4 Nu.

Tidligere har Søren Dahl bl.a. været redigerende og journalist på Fagbladet 3F. I 2019 blev han uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs