MediaWatch

Svensk AI-firma bag tekstrobotter henter millioninvestering

Investeringsselskabet Spiltan har lagt 1,5 mio. euro i Malmø-firmaet United Robots, der står bag teknologi til automatiseret artikelskrivning, og som bl.a. har Berlingske-ejeren DPG Media på kundelisten.

Foto: Lino Mirgeler/AP/Ritzau Scanpix

Det svenske techfirma Unites Robots, der udvikler AI-teknologi til automatiseret note- og artikelskrivning, har fået ny kapital ombord til at få flere medier på kundelisten. Det skriver Breakit på baggrund af en pressemeddelelse fra selskabet.

United Robots har bl.a. Bonnier, Schibsted og DPG Media på kundelisten og har ifølge egne tal lagt teknologi til over 4 mio. robotartikler om bl.a. ejendomshandler og sportsresulateter på seks forskellige sprog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs