MediaWatch

Twitter lukker livevideo-app efter seks års ejerskab

Øgede omkostninger og dalende brug koster livevideo-app livet i det nye år, meddeler Twitter.

Foto: Martin Bureau/AFP/Ritzau Scanpix

Twitter købte i marts 2015 appen Periscope, som tilbød, at man fra sin smartphone kunne sende livevideo ud til sine følgere. Siden marts 2019 er appen imidlertid ikke blevet opdateret, og i marts næste år lukkes den helt ned. Det skriver Adweek.

Twitter oplyser, at baggrunden for lukningen er, at man har oplevet dalende brug af appen, og at omkostningerne ved vedligehold og udvikling kun vil stige i fremtiden. Twiiter har dog ikke opgivet den teknologi, som selskabet købte i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs