MediaWatch

Analytiker: TDC Net er mere interessant som investering end Nuuday

Trods snak om salg og markedssignaler, er hverken TDC Net eller Nuuday tæt på at skifte hænder. Men TDC Net kan godt vise sig at være mere interessant for en investor, mener analytiker.

Foto: TDC/PR

Stik mod den gængse forventning, kan det vise sig at være mere interessant for investorer at købe sig ind i infrastrukturdelen af TDC, TDC Net, end i indholdsdelen Nuuday.

Sådan lyder det fra teleanalytiker Fredrik Jungermann, der driver det svenske teleanalysehus Tefficient, efter at TDC i sidste uge aflagde kvartalsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs