MediaWatch

Altinget åbner endnu et svensk søstermedie

Den svenske udgave af Altinget har udrullet nyhedssitet Altinget Civilsamhälle i Sverige. Det er Altingets 9. nichemedie i landet. (Rettet.)

Foto: Screenshot

Altinget fortsætter sin udvidelse øst for Øresund og svinger i denne uge de digitale døre op til portalen Altinget Civilsamhälle, en svensk søster til Altinget Civilsamfund. Det skriver Journalisten på baggrund af et tweet fra ansv. chefredaktør Jakob Nielsen.

Lanceringen sker godt halvanden måned efter, det politisk fokuserede medie kunne præsentere Altinget Omsorg i Sverige. Dermed har den svenske filial lanceret i alt ni nicheportaler, siden dens opstart i 2014.

Alrow Media, som er medieselskabet bag Altinget-koncernen, bemærkede i årsregnskabet for 19/20, at den svenske del af selskabet har krævet en hjælpende hånd fra ejeren.

"Selskabet fortsætter sin smukke omsætningsvækst og kundefastholdelse, men krævede beklageligvis også i det forgangne regnskabsår en betydelig investering i form af kapitalindskud fra moderselskabet i henhold til svensk lov," skrev Alrow Media i regnskabet.

I alt råder Altinget nu over 35 nichemedier på tværs af landegrænser, 26 i Danmark og 9 i Sverige.

(Artiklen er rettet kl. 19.29. Det fremgik tidligere, at Altinget råder over 26 medier. Det er nu rettet til 35.)

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs