MediaWatch

Annoncører afviser regeringens lempelse af kviklånslov

Regeringens ændring af kviklånsloven, der bl.a. skal holde hånden under lokale idrætsforeningers sponsorater, får en kold skulder af Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der vil have gjort op med loven.

Foto: PR/Danske Annoncører

En lempelse af kviklånsloven, der bl.a. freder små idrætsforeningers sponsorindtægter, er godt, men ikke godt nok. Sådan lyder det i et høringssvar fra foreningen Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der afviser lovændringen.

Kviklånsloven betyder, at reklamer for bl.a. banker, der tilbyder forbrugs- eller kviklån, ikke må optræde i nærheden af reklamer for bettingselskaber. Det har dog betydet, at mange banker ikke har kunnet lægge sponsorater i sportsverdenen og idrætslivet, fordi det pålægger annoncørerne at sikre, at de ikke reklamerer side om side med bettingreklamer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs