MediaWatch

Copydan roser ny blankmedieordning – IT-Branchen revser den

En ny og revideret udgave af blankmedieordningen så dagens lys torsdag. Den bliver modtaget vidt forskelligt, afhængigt af hvem man spørger.

Cd'er vil også fremover være en del af blankmedieordningen. Som noget nyt føjes faste lagringsmedier såsom tablets og smartphones til. | Foto: Kalousek Rostislav/AP/Ritzau Scanpix

Torsdag fandt en årelang politisk saga sin afslutning. Det skete, da et flertal i Folketinget blev enige om en ny blankmedieordning. Ordningen er sat i verden for at kompensere rettighedshavere for privates kopiering af indhold.

Svaret på, om aftalen er god eller dårlig, afhænger i høj grad af, hvem man spørger. Copydan Kulturplus håndterer betalingen, som hidtil alene har knyttet sig til løse lagringsmidler som CD'er og DVD'er, men nu bliver bredt ud til også at omfatte faste enheder såsom smartphones, tablets og computere. Herfra er der overordnet ros til den nye aftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs