MediaWatch

Nyhedschef hos Børsen bliver politisk redaktør for Zetland

Zetland udvider staben og har hyret politisk redaktør, der kommer fra Børsen. Ny vært for daglig podcast og udvikler af morgenoverblik er også ansat.

Foto: Screenshot

Peter Trads, der i dag har titel af nyhedschef hos Børsen, skifter job og bliver 1. februar politisk redaktør hos Zetland. Det oplyser hans kommende arbejdsgiver.

"Vi har en klar vision for vores journalistik: At skære gennem nyhedsstøjen og formidle sammenhænge. Samtidig står medlemmerne i centrum for alt, hvad vi laver. Det vil også gælde den politiske journalistik, som vi nu skal gentænke med Peter Trads i spidsen. Vi vil fokusere de historier, der virkelig ændrer samfundet, og vi vil prioritere tæt kontakt med medlemmerne før, under og efter udarbejdelsen af historierne," udtaler Ida Ebbensgaard, redaktionschef hos Zetland, om ansættelsen.

Zetland har derudover ansat to personer mere. Det drejer sig om Merian Garde Gräs, der bliver vært på mediets daglig nyhedspodcast "Helikopter", og Thomas Aagaard, der skal udvikle et dagligt morgenoverblik for Zetland.

Merian Garde Gräs kommer fra et job som journalistisk lektor på Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet for DR, hvor hun har været med til at lave bl.a. "Langt fra Borgen" og "Detektor". Thomas Aagaard skifter til Zetland fra Berlingske, hvor han er udlandsjournalist.

Den nuværende vært på "Helikopter" hedder Jakob Skaaning, og han bliver hos Zetland og får titel af Europakorrespondent.

Zetland meddelte tidligere på måneden, at mediet har nået 20.000 betalende medlemmer. Ambitionen er at fordoble antallet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere