MediaWatch

Amazon sender milliarder i julebonus til medarbejderne

Amazon vil glæde sin medarbejdere i december med en ekstra bonus, der samlet set løber op i 500 mio. dollars.

Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Medarbejderne hos Amazon, der får travlt henover julen, kan se frem til en ekstra bonus fra selskabet på samlet 500 mio. dollars svarende til over 3 mia. kr., skriver Finans.

"Mens vi går ind i toppen af julesæsonen ønsker vi at dele vores påskønnelse gennem en speciel anerkendelsesbonus til vores medarbejdere i frontlinjen," skriver Dave Clark, der er vicepræsident for Amazons verdensomspændende forretninger i et blogindlæg.

Ifølge Finans vil Amazon give fuldtidsanstatte, der er ansat i hele december, 300 dollars ekstra, mens deltidsansatte vil få en bonus på 150 dollars.

Udmedlingen kommer efter, at Amazon flere gange er blevet kritiseret for mangefulde arbejdsvilkår. Herhjemme har formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard, også udtrykt et krav om, at hvis Amazon etablerer sig i Danmark og ansætter medarbejdere her til lands, så skal det ske under ordnede arbejdsvilkår.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs