MediaWatch

Amazon sender milliarder i julebonus til medarbejderne

Amazon vil glæde sin medarbejdere i december med en ekstra bonus, der samlet set løber op i 500 mio. dollars.

Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Medarbejderne hos Amazon, der får travlt henover julen, kan se frem til en ekstra bonus fra selskabet på samlet 500 mio. dollars svarende til over 3 mia. kr., skriver Finans.

"Mens vi går ind i toppen af julesæsonen ønsker vi at dele vores påskønnelse gennem en speciel anerkendelsesbonus til vores medarbejdere i frontlinjen," skriver Dave Clark, der er vicepræsident for Amazons verdensomspændende forretninger i et blogindlæg.

Ifølge Finans vil Amazon give fuldtidsanstatte, der er ansat i hele december, 300 dollars ekstra, mens deltidsansatte vil få en bonus på 150 dollars.

Udmedlingen kommer efter, at Amazon flere gange er blevet kritiseret for mangefulde arbejdsvilkår. Herhjemme har formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard, også udtrykt et krav om, at hvis Amazon etablerer sig i Danmark og ansætter medarbejdere her til lands, så skal det ske under ordnede arbejdsvilkår.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs