MediaWatch

Kendis boykotter sociale medier i protest mod platformene

Amerikansk realitystjerne slukker sine konti på Instagram og Facebook i protest mod platformene, som hun kritiserer for at tillade deling af misinformation og hadfuldt indhold.

Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Tv-stjernen Kim Kardashian West, der er kendt for sin medvirken i realityprogrammet The Kardashians, retter i et opslag på Twitter kritik mod Instagram og Facebook, som hun beskylder for ikke at gøre nok ved deling af indhold med misinformation eller hadsk tale. Som konsekvens har hun slukket for sine profiler på begge platforme i et døgn, skriver The Guardian.

Siden har flere kendte ansigter heriblandt skuespillerne Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence tilsluttet sig budskabet i strømmen af opslag under #StopHateForProfit-kampagnen, der begyndte allerede i juli i et forsøg på at presse Facebook til at slette hadefuldt indhold i højere grad end hidtil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs