MediaWatch

Nyt borgerligt netmedie går i luften til efteråret

Kontrast.dk er navnet på Danmarks nye, borgerlige netmedie, som søger at "starte og eje" en underprioriteret borgerlig kulturdebat.

Foto: Joachim Adrian

Mikkel Andersson der er kendt som borgerlig debattør og satiriker såvel som journalist, vil stå i spidsen, når det nye netmedie kontrast.dk kommer til at gå online i løbet af efteråret.

Det skriver Finans.

Kontrast vil især satse på videoindhold, som "kendte folketingspolitikere" blandt andet skal lave, mens der også skal indgå en stor del debatstof, hvor hovedparten af bidragsydere vil være klart deklareret til det borgerlige Danmark. De mere traditionelle artikler vil til gengæld skulle varetages af en fast stab af freelancere.

"Vi kommer ikke til at lave tendentiøs journalistisk. Vi er tilmeldt Pressenævnet og vil overholde alle regler og gængse normer for, hvordan man laver god journalistik i Danmark. Vi bliver heller ikke som Breitbart (amerikansk højreorienteret medie, red.), hvor det er meget klart deklareret, hvad journalisterne personligt selv mener, og hvor der er en tung værdiladning i den journalistiske tekst. Det vil være i udvælgelsen af emnerne, at man kan se den politiske prioritering komme til udtryk," lyder det fra Mikkel Andersson.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs