MediaWatch

Amazon jagter danske leverandører til ny svensk platform

Amazon udvider med en svensk platform og er nu gået på jagt efter danske leverandører.

Foto: INA FASSBENDER/AFP / AFP

Danske virksomheder er kommet i søgelyset hos Amazon, som søger leverandører, der vil sælge produkter på ny svensk Amazon-platform, skriver Børsen.

Tech-giganten har i et jobopslag søgt en chef for den svenske handelsplatform, som vil blive ansvarlig for at "udvide muligheden til yderligere nordiske lande", hvorefter de øvrige nordiske lande, inklusiv Danmark, listes op i en parentes.

Seniormanager i Amazons europæiske pr-afdeling Nick Caplin vil dog i Børsen ikke svare på, hvorvidt virksomheden har planer om at udvide yderligere til Danmark.

Den svenske hjemmeside ventes at gå i luften i efteråret.

(Denne artikel er leveret af MediaWatch' søstermedie ITWatch)

Amazon bekræfter snarligt svensk indtog

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs