MediaWatch

Udenlandske streamingtjenester har fastholdt britisk momentum efter coronanedlukning

Streamingtjenester fra udlandet fastholder streamingboom hentet under coronakrisen modsat britiske tv-stationer, der tabte seerne i takt med åbning af samfundet.

Foto: Elise Amendola/AP/Ritzau Scanpix

Britiske tv-stationer BBC og ITV må se sig slået af amerikanske streamingtjenester som Disney+, Amazon og Netflix, der under coronanedlukningen har trukket flere seere til og formået at fastholde dem. Det skriver Financial Times på baggrund af en årlig rapport om seervaner fra den britiske tv-myndighed Ofcom.

Ifølge rapporten har streamingtjenester samlet hentet 12 mio. nye brugere og generelt fordoblet streamingtiden, men det var især takket være udenlandske tjenester. Under den indledende coronanedlukning i april voksede streamingseningen bredt set med 37 minutter dagligt, men for de nationale broadcasters tjenester var stigningen kun 1 minut.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs