MediaWatch

Podimo henter nye kræfter ind fra Netflix

Podcast-tjenesten Podimo ansætter profil fra film- og tv-branchen til bl.a. at styrke platformens promovering af indhold.

Sara Buck Christensen kommer fra en stilling som Senior Marketing Manager hos Netflix. | Foto: PR

Podcast-platformen Podimo udvider sit hold i Danmark og ansætter Sara Buck Christensen, der kommer fra en stilling som Senior Marketing Manager hos Netflix. Det oplyser Podimo i en pressemeddelelse.

Efter fem år hos den amerikanske streamingtjeneste får Sara Buck Christensen titlen Head of Content & Creator Activation med ansvar for at promovere og aktivere indhold hos Podimo i samarbejde med de podcastere, der leverer indhold til tjenesten.

"Sara kommer med en masse erfaring fra bl.a. Netflix og Universal Pictures, og vi er super glade for, at det nu er os, der får fornøjelsen af hendes stærke kompetencer og smittende motivation. Vi er overbeviste om, at hun bliver en nøglespiller i udviklingen af nye og inspirerende podcast i både Danmark og udlandet," siger Nikolaj Koppel, indholdsdirektør hos Podimo.

Med den nye ansættelse af Sara Buck Christensen tæller Podimo i dag omkring 50 medarbejdere. Staben ventes at vækste yderligere det næste år, fremgår det af meddelelsen.

Podcast-platformen, som baserer sin forretning på abonnementssalg, blev lanceret i Danmark i september 2019 og har siden ekspanderet i både Tyskland, Spanien samt 18 andre spansktalende lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs