MediaWatch

Podimo henter nye kræfter ind fra Netflix

Podcast-tjenesten Podimo ansætter profil fra film- og tv-branchen til bl.a. at styrke platformens promovering af indhold.

Sara Buck Christensen kommer fra en stilling som Senior Marketing Manager hos Netflix. | Foto: PR

Podcast-platformen Podimo udvider sit hold i Danmark og ansætter Sara Buck Christensen, der kommer fra en stilling som Senior Marketing Manager hos Netflix. Det oplyser Podimo i en pressemeddelelse.

Efter fem år hos den amerikanske streamingtjeneste får Sara Buck Christensen titlen Head of Content & Creator Activation med ansvar for at promovere og aktivere indhold hos Podimo i samarbejde med de podcastere, der leverer indhold til tjenesten.

"Sara kommer med en masse erfaring fra bl.a. Netflix og Universal Pictures, og vi er super glade for, at det nu er os, der får fornøjelsen af hendes stærke kompetencer og smittende motivation. Vi er overbeviste om, at hun bliver en nøglespiller i udviklingen af nye og inspirerende podcast i både Danmark og udlandet," siger Nikolaj Koppel, indholdsdirektør hos Podimo.

Med den nye ansættelse af Sara Buck Christensen tæller Podimo i dag omkring 50 medarbejdere. Staben ventes at vækste yderligere det næste år, fremgår det af meddelelsen.

Podcast-platformen, som baserer sin forretning på abonnementssalg, blev lanceret i Danmark i september 2019 og har siden ekspanderet i både Tyskland, Spanien samt 18 andre spansktalende lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs