MediaWatch

Bedring på jobmarkedet får Jobindex til at aflyse udsigt til underskud i andet kvartal

Jobindex siger nej tak til hjælpepakke til faste omkostninger og slår en streg over tidligere forventning om minus i årets andet kvartal. Jobmarkedet nærmer sig den dagsform, som Jobindex regnede med før coronakrisen.

Foto: Casper Holmenlund Christensen/ERH

Markedet for jobannoncer har rettet sig markant op i juni, og det betyder, at Jobindex sløjfer tidligere udmeldte forventninger om et underskud i årets andet kvartal. Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Ifølge Jobindex var antallet af betalte jobannoncer i juni på 90 pct. af det forventede niveau før coronakrisen. I maj var antallet af annoncer på mere beskedne 70 pct. af det forventede.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs