MediaWatch

Watch Medier ansætter international redaktør

Tidligere nyhedschef på Børsen rykker til Watch Medier, hvor han skal være redaktionelt anker på mediehusets nye erhvervsmedier i Tyskland og Norge.

Foto: Robin Skjoldborg/Gyldendal

Watch Medier udvider medarbejderstaben i forlængelse af husets internationale vækstambitioner og hyrer tidligere nyhedschef på Børsen Rasmus Emborg i en nyoprettet stililng som international redaktør.

Rasmus Emborg har siden efteråret arbejdet som konsulent for Watch Medier og været fødselshjælper på Watch Mediers første knopskydninger i udlandet, FinansWatch i Norge g FinanzBusiness i Tyskland, der gik i luften tidligere på året.

I rollen som international redaktør bliver Rasmus Emborg en del af ledelsen i Watch Medier og får ansvaret som brobygger og redaktionel ankermand på husets nye erhvervsmedier uden for Danmark. Han tiltræder 1. juli.

Rasmus Emborg kommer med mange års journaslistik ledelseserfaring bl.a. fra Politiken, som tidligere chefredaktør for Avisen.dk og senest som nyhedsredaktør på Børsen, som han forlod i begyndelsen af 2019. Han har siden arbejdet som selvstændig konsulent og er desuden forfatter til bogen "Ølbrødre".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere