MediaWatch

Watch Medier ansætter international redaktør

Tidligere nyhedschef på Børsen rykker til Watch Medier, hvor han skal være redaktionelt anker på mediehusets nye erhvervsmedier i Tyskland og Norge.

Foto: Robin Skjoldborg/Gyldendal

Watch Medier udvider medarbejderstaben i forlængelse af husets internationale vækstambitioner og hyrer tidligere nyhedschef på Børsen Rasmus Emborg i en nyoprettet stilling som international redaktør.

Rasmus Emborg har siden efteråret arbejdet som konsulent for Watch Medier og været fødselshjælper på Watch Mediers første knopskydninger i udlandet, FinansWatch i Norge og FinanzBusiness i Tyskland, der gik i luften tidligere på året.

I rollen som international redaktør bliver Rasmus Emborg en del af ledelsen i Watch Medier og får ansvaret som brobygger og redaktionel ankermand på husets nye erhvervsmedier uden for Danmark. Han tiltræder 1. juli.

Rasmus Emborg kommer med mange års journaslistik ledelseserfaring bl.a. fra Politiken, som tidligere chefredaktør for Avisen.dk og senest som nyhedsredaktør på Børsen, som han forlod i begyndelsen af 2019. Han har siden arbejdet som selvstændig konsulent og er desuden forfatter til bogen "Ølbrødre".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs