MediaWatch

Selskab bag værktøj til brugerinvolvering: Corona har øget interessen for at inddrage

Corona har fået flere medier til at gå i krig med brugerinvolvering, oplever selskabet Hearken, der står bag et værktøj beregnet til brugerinddragelse. Selskabet er halvt ejer af Den Fynske Bladfonds vækstselskab og har indledt samarbejde med 14 nye redaktioner de seneste uger, herunder TV 2 Fyn.

Foto: Louise Koustrup

Den aktuelle coronakrise har været medvirkende til, at flere medier har kastet sig ud i brugerinvolvering med selskabet Hearken som bindeled til læsere, lyttere og seere.

Hearken har rødder i USA og trådte i 2019 ind på det europæiske marked. Det skete, da det amerikanske selskab sammen med FST Growth stiftede et selskab i Danmark, som de to parter ejer ligeligt. FST Growth er sat i verden af Den Fynske Bladfond for at investere i nye vækstområder i og omkring medieaktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs