MediaWatch

Selskab med fynske mediemillioner i ryggen hyrer kræfter fra TV 2 News til udrulning

Hearken, der vil sætte medier i tættere forbindelse med brugere og i Europa er gået sammen med FST Growth, ansætter leder af dansk afdeling og melder sig klar til snarlig affyring af konceptet i Danmark. Flere europæiske lande er på radaren.

Morten Ro Jørgensen tiltræder 1. marts og skal stå i spidsen for Hearkens danske bestræbelser. | Foto: PR/FST Growth

Vækstselskabet FST Growth, der har rødder i Fynske Medier, lavede i januar sin hidtil største investering, da selskabet skød millioner i den digitale startup Hearken.

Det amerikanske selskab står bag en ny metode til at involvere brugere i den redaktionelle proces, som nu skal rulles ud på det europæiske marked i den nye joint venture med FST Growth.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs