MediaWatch

Altinget skærer stillinger og sætter vækstinitiativer på pause

En hård opbremsning i annonceindtægter og en mindre økonomisk buffer får Altinget til at nedlægge 22 stilinger. Besparelser rammer især netværksforretningen Arena. Direktør venter underskud.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

Coronakrisen har sat omsætningen tilbage i Altinget, der tirsdag har nedlagt 22 fuldtidsstillinger i huset, der ud over det politiske medie Altinget udgiver Mandag Morgen og driver netværksvirksomheden Arena samt Tænketanken Mandag Morgen.

To stillinger bliver nedlagt på redaktionen, og heraf er den ene fundet ved en frivillig fratrædelse. De øvrige nedlagte stillinger ligger i den kommercielle del af forretningen – flest i netværksforretningen Arena, hvor omkring otte stillinger er nedlagt. Samtidig er den kommercielle funktion i Arena slået sammen med produktionen i konsulentforretningen i Tænketanken Mandag Morgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs