MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media skilte sig af med topchef, DR2 tog streamingudfordring op, tv-brud har resulteret i travlhed, og Googles dødsstød til cookies gav genlyd. Det er på tide at samle op på ugens vidtfavnende nyt fra mediebrachen. Værs'go og spis.

Foto: PR/Aller Media

Vi skriver fjerde uge i januar og lige så sikkert som, dagslyset vinder frem og nu har en rundet en score på en time - lige så sikkert sker der nyt i mediebranchen. Skulle du være en tvivler, så læs med her.

Turen begynder i den familieejede koncern bag ugeblade som Familie Journal og Billed-Bladet. Aller Medias bestyrelse gjorde kort proces og skilte sig af med adm. direktør Lars Sander Matjeka efter mindre end tre år på posten. Det skete efter et nyt underskud i den danske forretning, hvor årsregnskabet viste et fald i omsætningen på 7 pct. og et tab på 58 mio. kr. Tre års omlægning af den strategiske kurs, der senest bød på en større fyringsrunde i efteråret, overbeviste ikke ejerne om, at huset var på rette kurs. Udgiverdirektør Charlotte Riparbelli er konstitueret som ny topchef.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere