MediaWatch

Podimo melder om 75.000 brugere i den første levetid

Antallet af registrerede brugere hos Podimo giver "ro på bagsmækken og blod på tanden", mener medstifter og direktør. De første brugere er begyndt med at betale penge for adgang til platformens indhold efter udløb af gratis prøveperiode.

Podimos ledelse med adm. direktør Morten Strunge yderst til højre. | Foto: PR/Podimo

Podcastplatformen Podimo, der gik i luften i Danmark i september, har ifølge selskabet fået godt 75.000 brugere til at registrere sig som brugere på platformen siden lanceringen. Det oplyser Podimo i en pressemeddelelse.

Da planerne for Podimo, der vil opdyrke et marked for brugerbetaling for podcasts, blev præsenteret i april, lød ambitionen, at abonnementsbasen skal være 100.000 inden for tre år. Podimo har givet en gratis prøveperiode til brugere, og de første betalende abonnenter er de seneste uger begyndt at tikke ind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs