MediaWatch

Podimo går efter flere partnere efter ny aftale med Berlingske Media

Den nye podcasttjeneste Podimo har indgået sit første mediepartnerskab med Berlingske Media. "Grunden til at det gik så hurtigt var, at 24syv-bagkataloget manglede et sted at være," siger chef for Podimos partnerskaber.

Podimos ledelse. | Foto: Podimo pressefoto

Som det første danske mediehus har Berlingske Media indgået et udvidet partnerskab med podcasttjensten Podimo, som vil opdyrke markedet for brugerbetaling på podcasts.

Med partnerskabet bliver Radio24syvs bagkatalog eksklusivt tilgængeligt på den gratis del af Podimos tjeneste, ligesom de Radio24syv-programmer, som Berlingske har valgt at videreføre under egne mediebrands, kommer til at ligge på Podimos platform. De podcast, som ligger bag betalingsmur hos medierne under Berlingske Media, vil også blive tilgængelige på Podimos betalingstjeneste.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs