MediaWatch

Populær serie får flere til at downloade Netflix-app: Aktien til vejrs

Antallet af downloads steget 30 pct. hos Netflix på kvartalsbasis, mens det er steget 18 pct. fra sidste års antal, skriver Bloomberg News.

Foto: MArtin Bureau/AFP/Ritzau Scanpix

Der er bud efter Netflix-aktien i mandagens handel, hvor aktien sendes op med 3 pct. til en pris på 298,78 dollar. Stigningen kommer ifølge Bloomberg News, efter at Bank of America - Merril Lynch har udsendt en ny analyse af aktien.

Heri peger storbanken på, at der i årets tredje kvartal har været mange, som har downloadet streaminggigantens app - og det kan hænge sammen med, at der blev udsendt en ny sæson af serien "Stranger Things" i starten af juli.

Ifølge analysen er antallet af downloads steget 30 pct. på kvartalsbasis, mens det er steget 18 pct. fra sidste års antal. Blandt de amerikanske brugere er antallet steget 13 pct. fra sidste kvartal, mens det er steget 34 pct. blandt de europæiske af slagsen.

I analysen skriver Bank of America - Merril Lynch til sine kunder, at reboundet "sandsynligvis er assisteret af udgivelsen af sæson 3 af "Stranger Things" i starten af juli efterfulgt af andet indhold", skriver Bloomberg News.

Netflix sendt til tælling efter skuffende regnskab

Netflix klipper i omdiskuteret selvmordsscene fra serie

Tredje sæson af Stranger Things slår seerrekord på Netflix

"Stranger Things" er del af Netflix-jagt for større merchandisesalg

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere