MediaWatch

Svensk lydbogstjeneste når 1 million brugere

Lydbogstjenesten Storytel, der har haft Morten Strunge i ejerkredsen, har opnået en milepæl på 1 mio. betalende abonnenter. Det er en stigning på 200.000 siden årsskiftet.

Foto: PR/Storytel

Det betalende brugere stormer til den svenske lydbogstjeneste Storytel. I går kunne virksomheden oplyse, at selskabet med tilgangen af 200.000 nye brugere i år alene, nu har 1 mio. betalende brugere.

Det skriver Berlingske.

"Jeg er meget bevæget og meget taknemmelig for den fantastiske modtagelse, som Storytel får hver dag fra folk over hele verden, der elsker historier. Det motiverer og inspirerer os til at fortsætte med at være passionerede og innovative og blive ved med at udfordre os selv til at udvikle nye features og nye fantastiske læseoplevelser sammen med både forfattere og brugere," siger topchef i Storytel, Jonas Tellander til Dagens Industri.

Storytel købte for tre år siden danske Mofibo, og samtidig indtrådte Mofibo-stifter Morten Strunge i det svenske selskabs ejerkreds. Den danske iværksætter ejer fortsat omtrent 1 pct. af aktierne i Storytel efter at have solgt ud af sin andel ad flere omgange, men han er ikke længere en del af selskabets ledelse.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie ITWatch.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere