MediaWatch

TDC køber teleselskab med Jobindex-stifter i ejerkredsen

Efter 10 år er teleselskabet Firmafon, der bl.a. har stifteren af Jobindex, Kaare Danielsen, i ejerkredsen, blevet solgt til TDC. Købsprisen er ikke oplyst.

Foto: Uffe Weng/TDC

TDC overtager teleselskabet Firmafon, der har specialiseret sig i teleløsninger til små og mellemstore virksomheder. Det oplyser koncernen, der også driver tv-distributøren Yousee, i en pressemeddelelse.

Blandt ejerne af Firmafon, der nu kan parkere en gevinst af investeringen i selskabet, er mangemillionæren Kaare Danielsen, der også står bag jobportalen Jobindex. Han ejer 10-15 pct. af selskabet. Hovedejerne af Firmafon er stifteren Peter Engelbrecht og investeringsforeningen Seed Capital, der begge har en ejerandel på mellem 33 og 49 pct.

Selskabet blev stiftet i 2009 og har i dag mere end 4000 små og mellemstore virksomheder som kunder.

"Vi har ledt efter en langsigtet ejer, og vi fandt hurtigt ud af, at TDC passer godt til os, fordi de vil videreudvikle Firmafon. Vi deler visionen om at tilbyde de bedste digitale kundeoplevelser og glæder os til at gøre vores produkter endnu bedre som en del af TDC Group," siger Peter Engelbrecht, administrerende direktør i Firmafon.

Firmafon vil fortsætte som selvstændigt brand i TDC Groups portefølje af Online Brands, som i forvejen tæller Telmore, Fullrate, Hiper og Blockbuster, oplyser TDC.

Firmafon har cirka 35 ansatte. Købsprisen er ikke oplyst.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs