MediaWatch

Kulturministeriet udbygger kampagne mod ulovlige hjemmesider

En samlet indsats fra ministeriet, Rettighedsalliancen, Teleindustrien og Dansk Industri skal begrænse brugen af ulovlige hjemmesider.

Kulturminister Mette Bock (LA). | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Et stigende antal besøg på ulovlige hjemmesider får nu Kulturministeriet til at indlede en kampagne i samarbejde med Rettighedsalliancen, Teleindustrien og Dansk Industri, der fra 9. oktober skal flytte brugere fra ulovlige hjemmesider til lovlige. Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Kampagnen "Share with care" bygger videre på erfaringerne fra en kampagne af samme navn fra 2012. Konkret handler det om, at danskernes besøg på ulovlige hjemmesider for bl.a. at streame film og serier i 2017 steg med 67 pct. fra året før til 596 mio. besøg ifølge tal fra Rettighedsalliancen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs