MediaWatch

Netflix: Vi er ikke udfordringen

Den amerikanske streamingtjeneste svarer igen, efter flere politikere har kaldt tjenesten en "udfordring" for finansieringen af dansk indhold. Ifølge Netflix er selskabet i stedet med til at styrke udviklingen af danske produktioner.

Foto: Scanpix Ritzau/Reuters/Mike Blake

Det er misforstået, når danske politikere taler om Netflix som en del af udfordringen i forbindelse med diskussioner om, hvordan vi i fremtiden skal finansiere dansk indhold. Sådan lyder det i et debatindlæg fra politisk direktør i Netflix Europa, Janneke Sloetjes, som Politiken i dag bringer.

Anledningen er, at Folketingets Kulturudvalg her til formiddag afholder en høring med titlen "Fremtidens finansiering af dansk digitalt indhold", hvor udfordringerne fra internationale aktører som Netflix, Google og Facebook i forbindelse med at sikre en fortsat national indholdsproduktion er på programmet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs