MediaWatch

Aller Leisures direktør stopper

Rikki Sølling fratræder som direktør for Allers rejsedivision. Bestyrelsesformand overtager posten midlertidigt.

Rikki Sølling, direktør for Aller Leisure og adm. dirketør for Nyhavn Rejser, forlader de to poster af personlige årsager. Det oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

Han har været direktør for Aller Leisure siden begyndelsen i 2013, hvor Aller Media med opkøbet af Nyhavn Rejser gjorde sin entre på rejsemarkedet. Siden er en række selskaber føjet til Aller Leisures portefølje af rejseselskaber.

"Vores rejseforretning er kendetegnet ved en stærk organisation med dygtige ledere samt kompetente og erfarne medarbejdere. Det sikrer, at vi kan fortsætte den gode udvikling, som vores rejseselskaber oplever i øjeblikket. Derfor er det både strategisk og operationelt business as usual," udtaler Jesper Ulsø, bestyrelsesformand for Aller Leisure og direktør hos Aller Media, i meddelelsen.

Netop Jesper Ulsø overtager midlertidigt Rikki Søllings ansvarsområder.

Aller Leisure omsætter for omkring 600 mio. kr. årligt.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere