MediaWatch

Mofibo-ejer køber svensk forlag

Storytel har endnu engang haft tegnebogen fremme og opkøbt forlag.

Storytel, der i maj købte danske Mofibo, har endnu engang været på opkøb. Denne gang har det svenske selskab opkøbt forlaget Norstedts, skriver flere svenske medier herunder Dagens Industri.

Prisen for forlaget er 152 svenske kr. (121 mio. kr.). Norstedt har blandt andet rettigheder til Stieg Larssons og Astrid Lindgrens bøger.

"Det føles som en ekstremt god handel, en drømmehandel. At vi kan føre Storytels teknik og platform sammen med Sverige bedste forfattere, gør, at vi kan sprede dem endnu mere," siger Jonas Tellander, adm. direktør hos Storytel, ifølge Dagens Industri om opkøbet.

Samme medie skriver, at Storytel med det nye opkøb i hus regner med at omsætte for omkring 900 mio. svenske kr. i år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs