MediaWatch

United henter nye kræfter med rødder i TV 2 og Respirator

Produktionsselskabet United har hyret ny redaktionschef og producent.

Foto: PR: Gyldendal/Robin Skjoldborg

To erfarne tv-folk får skifter til tv-producenten  United, hvor de skal bidrage til selskabets produktion af programmer til danske og udenlandske broadcastere. Det skriver tv-produventen i en pressemeddelelse.

Ny redaktionschef hos United er Michael Robak, der senest har været redaktionschef på TV 2, hvor han bl.a. havde ansvar for programmer som "Station 2", "Gerningsstedet" og "Sigøjnerbossen og hans berygtede familie".

Derudover har United ansat Julie Ralund som ny producent. Julie Ralund har senest været udviklingschef i Respirator, der lige som Nordisk Film TV hører under Banijay. Hun har tidilgere været programredaktør i DR for programmer som "Generation Plastik", "Syg i Hovedet" og "Min Krop til Skræk og Advarsel", der er produceret af United.

United Productions Aps har siden 2014 været en del af den engelsk baserede produktionsgruppe ITV, der i foråret købte det hollandske Talpa Media. Derudover ejer ITV bl.a. engelske The Garden og en række selskaber i USA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs