MediaWatch

North Media forlænger aftale med storkunde

Dansk Supermarkeds tryksager skal fortsat omdeles af FK Distribution, som er ejet af North Media.

Foto: Thomas Lekfeldt/Polfoto

Frem til udgangen af 2017 vil FK Distribution fortsat lægge reklamer fra Dansk Supermarked i danskernes postkasser. Det skriver selskabet bag distributøren, North Media, i en fondsbørsmeddelelse.

Hos selskabet er der naturligt nok glæde over, at parterne er blevet enige om, at aftalen skal forsætte.

"Dansk Supermarked er FK Distributions største kunde og en vigtig samarbejdspartner. Det er således meget tilfredsstillende, at Dansk Supermarked har valgt at forlænge aftalen med FK Distribution," skriver North Media i fondsbørsmeddelelsen.

Den forlængede aftale med Dansk Supermarked kommer oven på, at FK Distribution har måttet vinke farvel til en anden stor kunde, nemlig Coop. Ordren til Coop er i stedet gået til Post Danmark, som kan løse opgaven billigere. Det fik i sidste uge FK Distributions direktør til at vurdere, at Post Danmark ikke kan tjene penge med de priser, som postselskabet kan tilbyde.

Beskyldningerne om underbud blev siden besvaret af Post Danmark.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs