MediaWatch

Her er vinderne af årets Anders Bording-priser

Årets Anders Bording-priser er i dag blevet uddelt. Det skete på Københavns Rådhus, hvor én journalist og to medier blev hædret.

Anders Bording-priserne blev i dag uddelt for 50. gang

For 50. gang blev Anders Bording-priserne i dag uddelt. I journalistkategorien vandt Maria Rørbæk fra Socialpædagogen.

Hun modtog prisen for en artikelserie om magt mod anbragte børn. I begrundelsen fortæller juryen bag prisen, at Maria Rørbæk får prisen "for en gennemarbejdet og modig artikelserie om et kontroversielt emne af høj relevans for målgruppen”.

I mediekategorien var der hæder til Folk & Kirke, som er et magasin udgivet af Helsingør Stift. Her lyder begrundelsen på "et smukt, læseværdigt, fordomsfrit og reflekteret magasin med en velgennemtænkt distribution rettet mod målgrupper, der ikke færdes i kirkerne".

Den tredje og sidste pris blev uddelt i den visuelle kategori, og den tilfaldt magasinet Scenario, der ifølge juryen "viser mod og originalitet i det stilmæssige udtryk, og som tør gå all in og egne veje”.

I komiteen bag prisen sidder Kristian Lund, Bo Mikael, Jens Otto Kjær Hansen og Palle Smed.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs