MediaWatch

Sjællandske Medier søsætter nyt magasin

Med et nyt magasin vil Sjællandske Medier inspirere borgere på tværs af kommunegrænser inden for områder såsom musiktilbud, spisesteder, festivaler og motionstilbud.

Sjællandske Medier lancerer et nyt magasin, Oplev, som vil gå på tværs af kommunegrænser og inspirere de sjællandske borgere inden for en lang række områder såsom musiktilbud, spisesteder og motion.

Det skriver Sjællandske Medier i en pressemeddelelse.

"Sjælland tæller mange mennesker og mange muligheder, det er værd at fortælle om. Sjællænderne kører gerne et godt stykke vej for at få en god oplevelse," udtalte chefredaktør Torben Dalby Larsen, adm. direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier,forleden på mediehusets generalforsamling i Holbæk.

Det nye magasin, som trykkes på kraftigere papir for at få et mere moderne udtryk, vil kunne erhverves en række ”strategiske” steder, hvor mange mennesker kommer. Desuden vil det blive distribueret sammen med Dagbladet Roskilde-Køge-Ringsted, Nordvestnyt Holbæk/Odsherred og Kalundborg og Sjællandske Syd- og Vestsjælland.

Første nummer af Oplev udkommer 22. maj som optakt til pinsen, mens andet nummer udkommer 4. juni som optakt til Grundlovsdag og den efterfølgende weekend. Herefter udkommer Oplev som hovedregel hver 14. dag.

Mere fra MediaWatch

Det globale bogsalg steg i 2021

Salget af bøger på tværs af fysiske og digitale salgskanaler er steget med mellem fem og ti pct. i størstedelen af de 18 lande, som indgår i en ny kortlægning af det globale bogsalg i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs