MediaWatch

Sjællandske Medier søsætter nyt magasin

Med et nyt magasin vil Sjællandske Medier inspirere borgere på tværs af kommunegrænser inden for områder såsom musiktilbud, spisesteder, festivaler og motionstilbud.

Sjællandske Medier lancerer et nyt magasin, Oplev, som vil gå på tværs af kommunegrænser og inspirere de sjællandske borgere inden for en lang række områder såsom musiktilbud, spisesteder og motion.

Det skriver Sjællandske Medier i en pressemeddelelse.

"Sjælland tæller mange mennesker og mange muligheder, det er værd at fortælle om. Sjællænderne kører gerne et godt stykke vej for at få en god oplevelse," udtalte chefredaktør Torben Dalby Larsen, adm. direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier,forleden på mediehusets generalforsamling i Holbæk.

Det nye magasin, som trykkes på kraftigere papir for at få et mere moderne udtryk, vil kunne erhverves en række ”strategiske” steder, hvor mange mennesker kommer. Desuden vil det blive distribueret sammen med Dagbladet Roskilde-Køge-Ringsted, Nordvestnyt Holbæk/Odsherred og Kalundborg og Sjællandske Syd- og Vestsjælland.

Første nummer af Oplev udkommer 22. maj som optakt til pinsen, mens andet nummer udkommer 4. juni som optakt til Grundlovsdag og den efterfølgende weekend. Herefter udkommer Oplev som hovedregel hver 14. dag.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs