MediaWatch

Bonnier skærer antik-magasin fra i Sverige

Kundedatabasen sælges videre til Aller Media, når Bonnier lukker antik-magasinet Antikvärlden.

Tre år efter Bonnier købte magasinet 'Antikvärlden' lægger udgiveren magasinet ned igen på tryk og digitalt, skriver Dagens Media.

Magasinets abonnementsbase sælger Bonnier dog videre til Aller Media og konkurrenten her, Antik och auktion, der er søsterudgaven til Aller Medias danske Antik & Auktion, der i modsætning til i Sverige står alene på markedet.

Bonnier vil i stedet koncentrere sig om antik-magasinet Hem & Antik, der har mere fokus på boligindretning, hvor Antikvärlden og Antik och auktion har fokus på prissætning og køb og salg af antikviteter.

"Det er trist, men ikke overraskende i betragtning af tiderne. Bonnier Tidskrifter vælger at have en antik-titel, og redaktionen kommer til at arbejde videre med den," siger chefredaktør for Antikvärlden, Erika Funke, til Dagens Media og uddyber, at den resterende titel til gengæld skal udvides med flere udgiver årligt.

Bladet stopper fra nytår.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs