MediaWatch

Bonnier skærer antik-magasin fra i Sverige

Kundedatabasen sælges videre til Aller Media, når Bonnier lukker antik-magasinet Antikvärlden.

Tre år efter Bonnier købte magasinet 'Antikvärlden' lægger udgiveren magasinet ned igen på tryk og digitalt, skriver Dagens Media.

Magasinets abonnementsbase sælger Bonnier dog videre til Aller Media og konkurrenten her, Antik och auktion, der er søsterudgaven til Aller Medias danske Antik & Auktion, der i modsætning til i Sverige står alene på markedet.

Bonnier vil i stedet koncentrere sig om antik-magasinet Hem & Antik, der har mere fokus på boligindretning, hvor Antikvärlden og Antik och auktion har fokus på prissætning og køb og salg af antikviteter.

"Det er trist, men ikke overraskende i betragtning af tiderne. Bonnier Tidskrifter vælger at have en antik-titel, og redaktionen kommer til at arbejde videre med den," siger chefredaktør for Antikvärlden, Erika Funke, til Dagens Media og uddyber, at den resterende titel til gengæld skal udvides med flere udgiver årligt.

Bladet stopper fra nytår.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs