MediaWatch

Getty satser på lokal sportsdækning

Det internationale billedbureau overtager det danske tomandsfirma Frontzonesport for at udvide det lokale billedarkiv med sport.

Foto: Frontzonesport/Getty Images

Getty Images udvider billedbasen lokalt og overtager rettighederne til fotos og videomateriale fra danske Frontzonesport som led i et strategisk partnerskab.

Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

"Aftalen med FrontZoneSport er det næste skridt på vejen i udvidelsen af Getty Images portefølje med unikt lokalt og relevant indhold som en del af vores nordiske vækststrategi" siger Tom Tramborg, nordisk direktør for Getty Images, i meddelelsen.

Frontzonesport ejes og drives af de to freelancefotografer Lars Rønbøg og Jan Christensen, der fremover kommer til at stå for Gettys danske sportsdækning, mens de 110.000 arkivbilleder, firmaet råder over indrulles i Getty Images arkiv og salgsapparat.

""Der er ingen tvivl om at fokus på at servicere kunder og et behov for konstant teknologisk udvikling er et stadigt vigtigere element i vores forretning. Samarbejdet Getty Images giver os mulighed for at tilbyde vores indhold til et bredere kundegrundlag på en moderne og fremtidssikret måde," siger Lars Rønbøg i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs