Se og Hør-sag breder sig til Billed-Bladet

Sagen om Se og Hør får nu også konsekvenser på Billed-Bladet, der til aften har sendt to medarbejdere, der tidligere har været ansat på Se og Hør, hjem.
Louise Reseke

Billed-Bladet bliver nu også indblandet i sagen om de ulovlige arbejdsmetoder, der angiveligt har været praksis på Se og Hør. Det skriver Bt.dk.

Til aften er to medarbejdere på Billed-Bladet, herunder en redaktionschef, sendt hjem, efter de også er blevet sat i forbindelse med den 45-årige IT-specialist, der er under mistanke for at have forsynet Se og Hør med ulovlige data om kendtes transaktioner.

Det sker samtidig med at Se og Hør har hjemsendt syv medarbejdere, to fotografer og fem journalister, der alle figurerer i tre mails om den hemmelige kilde, som BT er kommet i besiddelse har og har fremlagt for Se og Hør.

Billed-Bladets chefredaktør, Annemette Krakau, bekræfter oplysningen per sms til BT:

"Jeg kan bekræfte, at PM og MSV har fået fri, indtil der er lys over sagen. I lighed med Se og Hør har vi brug for ro. Men jeg håber virkelig, at de snart er tilbage," lyder det.

Øget pres

De tre mails er de seneste af en række oplysninger, der øger presset på Aller Media og peger i retning af, at husets mangeårige storsællert, der aldrig har lagt skjul på at gå til kanten journalistisk, har benyttet sig af særdeles tvivlsomme metoder i jagten på kendishistorier.

Tidligere i dag stod den tidligere Se og Hør-journalist Kenth G. Madsen frem og bekræftede, at ugebladet opererede med en kreditkort-kilde.

"Man vidste, at kilden eksisterede. Jeg har kun hørt kilden omtalt på gangene, og det var ikke en, jeg havde kontakt til, men det var alment kendt," sagde Kenth G. Madsen til Bt.dk, der var ansat på Se og Hør fra 1999 til 2011.

Se og Hør hjemsender syv medarbejdere 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også