Food & Culture-redaktionen genopstår online

Brancheorganisationen Landbrug og Fødevarer relancerer Foodculture.dk, der skal tage arven op efter det trykte magasin blev lukket.

Nyhedssitet Foodculture udkommer i dag i en relanceret version. Sitet fungerede tidligere hovedsageligt som arkiv for fødevaremagasinet Food & Culture. Men efter magasinet blev nedlagt i september, har interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer opgraderet sitet. 

Fremover skal sitet fungerem som et regulært nedmedie med journalistisk indhold i form af nyheder og analyser om fødevareerhverv, kultur og samfund. 

”Siden lukningen af printmagasinet i september har vi arbejdet på at gøre det nemmere for brugerne at finde og læse indholdet på sitet. Før lå indholdet gemt i års- og ugemapper. Nu har vi indført nye sektioner og nye rullemenuer, der skaber overblik,” siger Marianne Søndergaard, redaktør af Foodculture.dk, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med sites relancering er nyhedsbrevet fra Foodculture.dk også opdateret og overtager printmagasinets rolle som det ugentlige tilbud til læserne. 

- JHT
 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også