MediaWatch

Global: Metro indtager endnu et latinamerikansk land

Metro er nu på gaden i Puerto Ricos hovedstad, Financial Times åbner trykkeri i Brasilien og så lukker svenske Bonnier Tidsskrifter alle sine åbne bloguniverser...

Bonnier lukker for blogtjenester
Svenske Bonnier Tidsskrifter lukke de åbne medlemsblogs på alle sine sites. Det rammer blandt andet sites som Mama.nu og Veckorevyn.com, hvor medlemmer tidliger har kunnet blogge. Formålet er at få mere kontrol over de forskellige blogs på magasin-siderne, hvor der i øjeblikket både er såkaldte VIP-sites og åbne platforme. Det skal give et bedre annoncemiljø at få ryddet op i de mange forskellige blogs. De åbne blogs lukkes til december.
Kilde: Dagensmedia.se

Financial Times åbner trykkeri i Brasilien
Britiske Financial Times tager ifølge avisen selv ”en markant ekspansion ind på det latinamerikanske marked” og åbner et digitalt avistrykkeri i Brasilien, et nyt Latinamerika site på ft.com og en mobil app for regionen. Avisen vil være i trykken fra 3. Oktober og skal sælges i de tre største brasilianske byer. Ifølge CEO for Financial Times, John Ridding, understreger det Financial Times’ ”tro på en sund fremtid for print” og på styrken af det voksende latinamerikanske marked.
Kilde: Financial Times


Metro lancerer avis i Puerto Rico
Metro International udvider nu sin offensiv i Latinamerika med en gratisavis i Puerto Ricos hovedstad San Juan. Metro er i forvejen den største avis i Latinamerika med knapt tre mio. daglige læsere i Mexico, Brasilien, Chile, Equador, Peru, Guatemala og Columbia. Den puertoricanske avis lanceres i samarbejde med PR Media Partners, et internationalt konsortium, som Metro ejer 70 pct. af
“Latinamerika udgør nu over 25 pct. af vores forretning og er en central del af vores vækststrategi,” siger Per Mikael Jensen, Metro Internationals danske koncernchef.
Kilde: Metro
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs